Deser ryżowy BIO wegański z mango 150 g
Wegański deser ryżowy na bazie wody z dodatkiem mango i mleka kokosowego. Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego. Nie zawiera sztucznych dodatków smakowo – zapachowych i substancji konserwujących. Owocowe dodatki nadają lekko żółtą barwę produktu. Deser jest słodki i delikatny.
Doskonały jako deser lub sycąca przekąska.
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: kokosowe
Masa netto: 150 g
Ilość sztuk w kartonie: 6
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 372 kJ / 88 kcal; Tłuszcz 2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g; Węglowodany 15,8 g, w tym cukry 8,2 g; Błonnik 0,5 g; Białko 0,7 g; Sól 0,02 g.
Specjalne: certyfikowany produkt ekologiczny; odpowiedni dla wegan